Programma

Programma BLF17

Doen is het kernwoord. Niet nadenken maar gewoon afstrepen nog voor je weet wat erop staat.

Prijzen
De toegangsprijzen van de bucketlistactiviteiten variëren van € 0,- tot € 7,50. 
Let op: de meeste activiteiten zijn gratis dus bereid je voor op een hele actieve middag. 

Line-up Music

Kako Da Ne

MUSIC - Dat wordt een set vol electropical, dub, zouk bass, nu cumbia, reggae, balkan bass, afro pearls, moombahton, baile funk - oftewel veters vast en heupen los! Luister nu!

Yamboa

Muzikale invloeden en instrumenten van over de hele wereld, verzameld tijdens ruim 25 jaar de wereld rondreizen. Luister nu! 

Frank Valenza

Volcanic Psych Pop - wat wil een mens nog meer? Luister en oefen je dansmoves.

Het Bewind

Garagefunk uit Utrecht, muziek vol energie, dikke grooves, lekkere saxen en een venijnig vleugje rock. Luister alvast naar Het Bewind. 

Djangus

Verhalen en lessen uit het dagelijks leven, omgebouwd van ingetogen akoestische nummers een wervelende mix van pop, rock, funk, soul, hip-hop en Gospel. Luister naar de muziek.

XXL Silent Disco

De allergrootste XXL Silent Disco die we in het land konden vinden, de toppers van DJ School Utrecht/Silent Disco Utrecht. Vorig jaar was 'ie al tof, nu is 'ie meer dan 10x zo groot en de muziek xtra xtra lekker!

Zingen voor een publiek

Schuilt in jou een heuse Mariah Carey? Heb je wel eens overwogen om je op te geven voor Idols of The Voice? Of gewoon altijd al een keer willen optreden voor een publiek? Onder leiding van The Aces kan jij je zangkunsten laten horen aan alle bezoekers van het festival.

Vic Willems

Hij won de Grote Prijs van NL al, nu komt hij onze harten veroveren. Persoonlijk, ontwapenend en schaamteloos ongecensureerd. Luister naar Vic Willems.

Batobe

Batobe staat voor intrigerende beats met de ballen van Rock ’n Roll. Verwacht heftige bassen, sferische gitaarpartijen en betoverende melodieën.

The Bucket List

Graffiti

Altijd al een keer graffiti willen spuiten? Dat kan! Banksy en De Utrechtse Kabouter vallen in het niets bij de creaties die jij gaat realiseren tijdens The Bucketlist Festival.

Archery Tag

Was jij Robin Hood in een vorig leven? Denk jij dat je het wel overleefd zou hebben in de Hunger Games? Speel dan Archery Tag! Oftewel, paintball zonder blauwe plekken en zonder verf. Twee teams proberen elkaar af te tikken met behulp van pijl en boog. Word jij de last man standing?

Luchtacrobatiek

Als een echte acrobaat gewikkeld in doeken meters van de grond zweven? Op The Bucketlist Festival kan je niet alleen kijken naar de kunsten van Batsheva en Julie van de Acrobats, maar ook zelf de lucht in! Altijd al een keer willen vliegen?

Haka dansen

Haka is een ceremoniële dans van de Maori uit Nieuw-Zeeland.
Dans je mee?

Naakt schilderen (of geschilderd worden)

Wees creatief, wees bloot, streep af: naakt portret schilderen

Zwaardvechten

Leer te strijden als een historische krijger. Bataille krijgskunsten leert jou de tricks om historische Europese krijgskunst onder de knie te krijgen. Streep jouw Bucket af: ‘zwaardvechten’ en ‘een ridder worden’. Geïnteresseerden kunnen zich ook aanmelden voor proeflessen na het festival. 

Begraven worden

Wil jij eigenlijk ook wel weten hoe het zou zijn om je eigen begrafenis mee te maken? Dat kan! Neem plaats in de kist en luister stiekem naar de mooie woorden over jouw leven.

Virtual Reality

Stap in een virtuele wereld waar alles kan. Vuurballen uit je handen schieten, griezelen tussen de zombies of liever een ontspannen duik in het koraalrif? In The VR Room kan jij het meemaken!

Zet een tattoo

Je leest het goed, het kan ECHT (lees: permanent)

Schilder je droom

Visualiseer hetgeen in je hoofd ronddwaalt met lijnen, kleur en streken. Geef de flarden en wensen een duidelijke vorm.

Auto slopen (of een oude tv)

Gewoon eens al je agressie eruit gooien en een oude magnetron helemaal aan gort slaan. Of de voorruit van een auto in een klap uit elkaar doen spatten. Dat kan allemaal! Kies je wapen en kies je apparaat of auto en kijk of jij ze klein kunt krijgen.

Trouwen met de ware

Bovenaan je lijst staat misschien wel: trouwen met je ware liefde. Vind de liefde, val voor haar, ga op de knie en tataaaa... Wij zorgen voor de Babs, bezoekers, bloemen en natuurlijk DE jurk. Let's get married!

De Lekkere Man

FOOD - De meiden van De Lekkere Man maken heerlijke burgers met een goed verhaal. Het nieuwe duurzaam is vlees van mannetjes dieren. Die komen normaal bijna nooit op ons bordje terecht. Maar waarom eigenlijk niet?

Beleven

Helemaal in balans zijn, jezelf een beetje snappen.... Dit is een hele mooie Bucket om in je leven te bereiken. De 3 meiden van Beleven laten jou 'iets beleven' waardoor hoofd, lichaam en hart meer met elkaar worden verbonden. 

Naked Sushi

Dit is sushi eten met een bucketlist twist. Van een naakt model dus (m/v). Eet smakelijk!

Bodypaint

Shine in de nacht met BodypaintLily, nr. 3 van de wereld!

Tantra workshop

Vaak denken mensen dat Tantra alleen met seks te maken heeft, maar Tantra omvat veel meer dan dat. Ontdek wat jij ervan vindt, voor beginners en pro's.

Glitterparadijs

De glitterbabes van Glitterparadijs maken het leven een beetje mooier. Met glitters natuurlijk!

Dabke

Dreaming of Syria is een organisatie die ons kennis laat maken met de mensen en de cultuur van Syrië. Dat doen ze met muziek en dans, zoals Dabke een traditionele dans die vaak wordt gedanst op bruiloften. Verwacht een Dapke Night in het klein of het festival!

Vuurspuwen

Leer de truck en verander in een levende vlammenwerper.

Be a designer

Saai t-shirt? Na het festival niet meer! Samen met een zeefdrukker kun je ter plekke een speciaal voor The Bucketlist Festival ontworpen design op je kleding printen. Feest daarna verder in stijl!

Henna Tattoo

Josje van Toko Mehndhi maakt met Henna ware kunstwerken op je lichaam.
Zou jij eigenlijk wel een tatoeage willen laten zetten? Met een henna tattoo kan je oefenen. Na een week is ie namelijk weer verdwenen...

Lettervlucht

De Lettervlucht stimuleert schrijven. Poëzie, verhalen en verzen zijn er om gecreëerd te worden.

Real Life Tinder

Neem plaats in de Tinder-box en zie met je eigen ogen of de mensen rechts of links swipen...
Wat kies jij, kiss of slap?

La Kapriola | Event Creatives

Wees een superheld, ridder of kies voor de tovenaar. Onder begeleiding van kunstenaressen van La Kapriola ga je met het thema ‘Droomwerelden’ bijzondere decorstukken en draagbare rekwisieten en kostuums maken. Waan je in een andere wereld!  

Cool/Hottub

Even opfrissen of afkoelen na het rennen, springen, vliegen, duiken...? Het kan in de Cool/Hottub. Neem je badspullen mee, anders hebben wij nog wel een mooie oma-variant voor je klaarliggen :)

Dromenmarkt/ Bucketlist Coaches

Ik wil nog heel graag een keer... iedereen kan na (kort of lang) nadenken wel iets bedenken. Spreek het uit, schrijf het op en mogelijk vinden we iemand die jou hierbij kan helpen. Want we vragen jou ook wat jij kan, en hoe je iemand anders kan helpen.

In een bad vol met ...

Durf jij te stappen in een bad vol met ... Vorig jaar was het popcorn. Dit jaar wordt het bad gevuld met ... Laat je verrassen en wees de waaghals die het bad betreed.

Sky dive Experience | WeLove2Sweat

Het kan echt... of niet? Voel je los van de grond, met de wind in je haren en laat alle tanden klapperen in je mond. Ervaar hoe het is om te Sky-diven met het enthousiaste team van WeLove2Sweat!

Be Someone Else | Wawollie

Even iemand anders zijn, wie wil dat nou niet. Een keer een man zijn, vrouw, Marlyn Monroe look-a-like, duik in de kledingrekken van Wawollie Kringloop en transformeer jezelf tot de persoon die jij wil zijn.

What to expect?

Klinkt goed, een festival om mijn bucketlist af te strepen... Maar wat kan ik verwachten, waarom moet ik bij dit festival aanwezig zijn. Bekijk de aftermovie van BLF16 en voel de sfeer van dit kleinschalige, unieke ervaringsfestival -> 2 september!

Glimpse of the vibe