#Music: Mango Zabba

Mango Zabba is een psychedelische rockband uit Utrecht. Geïnspireerd door bands als Tame Impala, King Gizzard & The Lizard Wizard en The Doors brengt de band een explosieve mix van rock, psychedelica en blues. Met dikke riffs, rauwe melodische zangpartijen en spacey gitaarsolo’s van de compleet losgeslagen en uitbundige frontman zorgt Mango Zabba ervoor dat de tent compleet verbouwt wordt tijdens de show.

De band is nog maar een jaar bezig, maar heeft al veel optredens op zijn naam in bekende Nederlandse poppodia en op verschillende festivals. O.a. Het Burgerweeshuis, Metropool Hengelo, Sugarfactory Amsterdam, Uitmarkt en Magneet Festival Amsterdam. Daarbuiten is er ook een tour door Frankrijk gedaan in de zomer en zijn er support shows verzorgd voor o.a. Shaking Godspeed.

Mango Zabba’s debuut Live-E.P. is 13 mei online gereleased en hiermee hoopt de band op veel optredens in zowel het binnen- als buitenland totdat ze de studio induiken om een heel album op te nemen! Luister hun E.P. op Spotify

De bang bestaat uit:

  • Lars Bergman: zang, sologitaar
  • Iason Georgiou: slaggitaar
  • Reinier Wiskerke: basgitaar
  • Joris Regterschot: drums

www.facebook.com/mangozabba

www.instagram.com/mangozabbamusic

www.twitter.com/mangozabbamusic

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *