Informatie

Nog een paar kleine dingetjes

 
Leeftijdsgrens en ID-kaart
Alleen als je 18 jaar of ouder bent mag je het festivalterrein op. Zorg ervoor dat je bij de ingang door middel van een ID-kaart kan laten zien dat je 18 jaar of ouder bent.
 
Geld = Bucks
Op het festival kun je muntjes (Bucks) bij pinnen waarmee je jouw langgekoesterde wensen kan afstrepen. Er zal geen ATM-machine aanwezig zijn om cash geld uit te halen. Zorg dus dat je geld meeneemt of je pinpas bij je hebt.
Veel Buckets zijn gratis, maar sommige exclusieve kosten Bucks. Houd hier rekening mee.
 
Routebeschrijving en parkeermogelijkheden
De Metaal Kathedraal ligt op een unieke locatie tussen Oog en Al en Leidsche Rijn in. In het aloude De Meern aan de rand van de stad, aan het water en tussen de weilanden. Het adres is Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht.
Vanaf Utrecht CS is het nog geen 15 minuten fietsen. Wij raden dan ook aan om met de (OV)fiets te komen!
Ook met het OV is het festival goed bereikbaar. Bus 4 rijdt elk half uur vanaf Utrecht Centraal. Stap uit bij halte Archeologiepark, 5 minuten lopen van de Metaal Kathedraal.
Kom je met de auto? Parkeren kan op het parkeerterrein van Park Voorn 4 (Inspectie voor onderwijs). Aan de Rijksstraatweg is parkeren niet toegestaan.
 
Food & drinks
Het is niet toegestaan je eigen voedsel en/of drinken mee te nemen. Op het festivalterrein zal een uitgebreid aanbod te vinden zijn.
 
Sigaretten
We verkopen op het festivalterrein geen sigaretten. Roken is alleen buiten toegestaan.
 
Drugs/wapens
Het is niet toegestaan drugs mee te nemen, te verkopen of te gebruiken op het festivalterrein. Ook is het niet toegestaan om wapens mee te nemen het festivalterrein op.
 
E-ticket
Het is niet nodig je ticket te printen als je je toegangsbewijs ook op je telefoon kan laten zien.
 
Eigen risico
Het bezoeken van het evenement is volledig voor eigen risico. The Bucketlist Festival is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies van bezettingen of lichamelijke gesteldheid van bezoekers.
 
Contact
Een vraag, droom, creatief idee of jouw talent met ons delen? Kom maar op!
Het makkelijkst is een persoonlijk berichtje via: www.facebook.com/thebucketlistfestival
Mailtje vinden we ook leuk: bucketlistfestival@gmail.com
En je mag ons natuurlijk ook altijd bellen: 06-46543657
 
Ticketprijs
Prijs online €17,50
Prijs aan de deur €20,-