#Bucket: Interactief daten

interactief datenWie zijn jullie?

Wij zijn Osiris en Miriam – de organisatoren en bedenkers van ‘Interactief Daten.’

Wat doen jullie?

Wij organiseren minimaal 4 keer per jaar Interactieve dating sessies en treden naar buiten als ‘Interactief Daten’ duo. We zijn hier in februari mee begonnen en raken er steeds enthousiaster van. Wij willen graag iets unieks bieden waar mensen blij van worden en geïnspireerd door raken. Daar krijgen wij inspiratie, energie en geluk van. Het opzetten van interactieve date events is voortgekomen uit onze eigen ervaringen met date events. In de andere date events die wij tot nu toe hebben meegemaakt kregen we het gevoel dat we iets misten waardoor mensen makkelijker met elkaar in contact konden staan. Een middel of manier waarop een klik of ontmoeting beter tot stand kan komen. Dit zijn wij verder gaan onderzoeken. Wij geloven dat we date events beter en leuker kunnen maken. Onze doelgroep bestaat uit single (bijna) afgestudeerden tussen de 25 en 35 jaar. Wij willen graag deelnemers aantrekken die van interactie houden met andere mensen, het leuk vinden om andere personen (persoonlijk) beter te leren kennen en graag een leuke avond willen beleven. Wij willen een evenement creëren voor leuke en spontane mensen die het alsnog enigszins lastig vinden om in een relatie te komen, wel open staan hiervoor en gewoonzonder poespas op een relaxte manier andere leuke mensen willen ontmoeten en beter lerenkennen. We hebben het ’10 first dates’ concept nu een paar keer georganiseerd. Met dit concept beleef je 10 dates op 1 middag waarin je steeds van date en van date activiteit wisselt. Je beleeft iedere twintig minuten een klassieke, interactieve, spannende of emotionele date én telkens met een ander persoon 1 op 1 of in een dubbeldate constructie. Belangrijk bij deze beleving is dat het niet gaat om wat je doet of niet doet, maar om wie je bent en of je met elkaar kunt lachen. Wees jezelf.

Waarom willen jullie meewerken aan het Bucketlist Festival?

Interactief Daten sluit helemaal aan bij waar de Bucketlist Festival voor staat: gekkigheid, vernieuwing – nieuwe ervaringen en interactie!

Wat willen jullie het publiek meegeven?

Vooral heel veel plezier. Daten hoeft echt niet eng te zijn. We willen mensen laten ervaren dat het gaat om gezelligheid en dat andere mensen leren kennen écht leuk kan zijn! Dit willen we niet op een statische manier doen waarbij je simpelweg een drankje drinkt – zoals je bij veel dates doet- maar juist door dingen samen te doen en te beleven je elkaar beter leert kennen. Wees lekker jezelf and have fun!

Leven jullie zelf volgens een bucketlist?

Miriam: ik heb nooit specifiek een lijst bijgehouden met buckets, maar heb zeker wel al een paar dingen waar ik al langer over droomde van mijn denkbeeldige verlanglijst kunnen afstrepen: rondreizen door India, studeren in Australië….wellicht wordt ik geïnspireerd om eens écht een lijst bij te houden door het Bucketlist Festival.

Osiris: Ik probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven én pak zeker de kans om nieuwe ervaringen op te doen. Ik heb zeker wel wat buckets die ik nog wil verwezenlijken.

Wat wil je graag nog kwijt over jullie bedrijf/jullie als persoon?

Wil je meer weten over ons, meedoen aan één van onze dating sessies of heb je tips? Mail ons op: interactievedates@gmail.com. Graag op de hoogte blijven van onze events? Like dan onze facebook pagina van Interactief Daten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *