#Bucket: creëer een buitengewoon leven

The Bucketlist Festival wil jou niet alleen aansporen om je grenzen te verleggen en je doelen te bereiken op een dag. Dit kan ook niet. Daarom zijn Raymond en Myrthe van iBucketlist aanwezig om jou te leren hoe je de dagen zo kan indelen dat je leeft volgens een bucket list.

Wie zijn jullie?

raymond-myrteWij zijn Raymond en Myrte en het is onze missie mensen te inspireren en te activeren om een buitengewoon leven te leiden. Een leven waar dromen worden waargemaakt en doelen worden nagestreeft. We wonen en werken vanuit Noordwelle (Zeeland) en proberen naast onze focus op ons doel ook elke dag te genieten. Van het strand, de honden, de kids (en hun passie) en van wind- en kitesurfen.

Wat doen jullie, wat is jullie creatief talent?

Met het platform van iBucketList helpen we mensen om hun dromen om te zetten naar doelen en ze daadwerkelijk te realiseren.

Waarom willen jullie meewerken jullie mee aan het Bucketlist Festival?

Het Bucketlist Festival is de ideale plek om in een goede sfeer stappen buiten je comfortzone te zetten. De ideale plek om ook na te denken over de bucketlist voor de rest van je leven. Een ideale omgeving, ook voor iBucketList om, mensen te ontmoeten en te helpen.

Wat willen jullie het publiek meegeven?

We willen de bezoekers meegeven dat een betekenisvolle bucketlist ‘life changing’ kan zijn. En een goede basis is voor het creëren van een buitengewoon leven.

Leven jullie zelf volgens een bucketlist? Hoe haal jij zoveel mogelijk uit je leventje op deze aardbol?

Yep, wij hebben uiteraard een bucketlist, zie: Raymond en Myrte . De belangrijkste doelen staan hier op vermeld en ook de afgevinkte items zijn te zien. Maar wij zijn van mening dat er meer nodig is voor een buitengewoon leven. Een betekenisvolle bucketlist is slechts de basis. Wij beginnen onze dag met het invullen van het iBucketList Journal – Daily Joy & Focus. Op deze manier vliegt er geen dag voorbij zonder echt geleefd te hebben…

Wat wil je graag nog kwijt over jullie bedrijfje/ jullie als persoon?

We zijn enthousiast en gedreven om een bijdrage te leveren aan The Bucketlist Festival. Naast een top dag, moet op die dag (als het aan ons ligt) de basis worden gelegd van ieder zijn eigen buitengewone leven.

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *